Profiel

Missie

Bureau Beerenkaeter’s missie is het om de client bij te staan de informatiestromen die de basis vormen voor zijn slagen en succes beschikbaar en in stand te houden met inachtneming van kwaliteiten;  vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid en voortvarendheid

Aanpak

Bureau Beerenkaeter werkt altijd op maat, geen organisatie is het zelfde ondanks de mogelijke vergelijkbaarheid in de processen en mensen die de organisatie kenmerken. Naast gebruik van zogenaamde ‘Best Practices’ wordt er vooral gekeken hoe er zo kostengunstig mogelijk een zo optimaal mogelijk resultaat wordt bewerkstelligd, de mens hierbij op een centrale plaats, zonder mensen geen processen of organisatie!

Ervaring

Bureau Beerenkaeter is een bureau dat in juli 2010 nieuw in de markt is gezet, zich echter baseerd op toenmalige ruime 21 jaar ervaring van zijn oprichter/eigenaar en medewerkers, voorts iedereen die in dienst is van of verbonden is aan het bureau. Elk stuk voor stuk ‘eenpitters’ van het eerste uur, ten tijde dat ‘Consultancy’ nog een mooi woord was voor extern ingehuurde/ingeleende kennis en vaardigheden van hoog niveau en betrouwbaarheid. En dat wensen wij als bureau nog steeds kracht bij te zetten. Onder de cliënten bevinden zich renommeerde namen in de advocatuur en juridische vertalingen, gemeentelijke en landelijke overheid, verzekeringen, banken, kredietinstellingen maar ook non-profit / not-for-profit instellingen behoren tot de clientèle.