Goudkoorts op Bureau Beerenkaeter! There’s Gold in Them Thar Digital Bit Pit Hills!

Goudkoorts grijpt om zich heen! Na enige vragen door clienten en geïnteresseerden van het Bureau hebben wij het verschijnsel eens onder de loep genomen. Resultaat van onze onderzoekingen een zogenaamde mining rig, door het Bureau amicaal omgedoopt tot medewerker Miner 49’er. De werklust van onze nieuwe medewerker is verbluffend! Zo wist deze maar liefst in minder dan 8 uur 0.003 BTC (Bitcoin, de digitale valuta waar het onze vragenstellers vooral om te doen was) voort te brengen. Met Lof! En gaat onvermoeibaar door! Net zo als ons onderzoek naar Snelle SHA-256 implementaties (waar het ons dus voornamelijk om te doen is)!  Wij houden u op de hoogte!

miner49er

De zo benoemde “Miner 49’er” FPGA SHA-256 Processor array module “Mining Rig”

*** Update ***  Na precies 24-uur werd er een beetje digitaal geld in het laadje gelegd. Kat in ’t bakkie! *** 0.01003226 BTC ~ € 4.48 (tegen huidige koers vanochtend) ***

Na deze aardige exercitie is het helaas gedaan met de pret … het apparaat wordt gedisassembleerd en de SHA-256 ASICs (de exemplaren die voldoen aan een specifiek profiel) zullen worden gebruikt in een cryptotoepassing … maar dat is een verhaal dat wellicht een andere keer op een andere plaats verteld wordt … Beerenkaeter saluti!

Money in Pocket!

Money in Pocket!

Comments are closed.